Як зробити Smart TV з звичайного телевізора

05.08.2019

Давайте розберемося в чому відмінність телевізора 3-5 річної давності від купленого в 2019.

Основні важливі параметри, на які потрібно звертати увагу при покупці телевізора.

  1. Роз'єми:

Перша відмінність, це які є роз'єми в телевізорі для підключення зовнішніх пристроїв. Під зовнішніми пристроями я маю на увазі двд плеєр, супутниковий або DVB T2 ресівер, смарт приставку і т. д.

найсучаснішим роз'ємом телевізора на даний момент вважається HDMI.

Як він виглядає на фото нижче.

На більш старих моделях, найчастіше такого роз'єму немає. Найчастіше такі телевізори комплектувалися такими роз'ємами як S-video, Scart, Component, RCA (Тюльпан).

Як вони візуально виглядають можна побачити на фото нижче.

  1. Дозвіл екрану.

Деталізація картинки, називається роздільною здатністю і на даний момент це 720Р і 1080Р

720p це дозвіл екрану 1280 на 720 пікселів.

1080p це дозвіл 1920 на 1080 пікселів.

Розмір екрану може бути однаковий, напрмер 40", але кількість пікселів по горизонталі в дозволі екрану 720P це 1280 пікселів, а в 1080P при тій же ширині екрану поміщається 1920 пікселів, але вони менше за розміром.

Давайте розберемося, то ж це за такі цифри і про що вони говорять.

Уявіть собі на екрані квадрат розмірами 1 мм на 1 мм приравняем це розмір в 1 піксель, так ось чим вище дозвіл екрана, тим менше цей піксель і тим детализированнее картинка.

приклад:

У дозволі в 576i в квадрат 100 мм на 100 мм поміщається 100 таких пікселів, а роздільна здатність 720p в такий же квадрат зображення поміщається вже 200 пікселів, а при дозволі 1080p таких пікселів вже поміщається вже 400. При високому дозволі ваш телевізор може промалювати волосся, листя дерев і картинка стає дуже натуральної і чіткою. Чим вище дозвіл екрана, тим дрібніше цей піксель і тим чіткіше зображення.

p.s. Кількість пікселів в прикладі взято для полегшення розуміння.

Нижче приклади картинок в різному дозволі.

  1. Третя відмінність — це тип прийому каналів

Всі чули про DVB T2 телебаченні (Міське цифрове тб), так от не у всіх старих телевізорах є цей стандарт. Вирішується така проблема дуже просто, купівлею зовнішнього T2 ресівера, тим більше, що найчастіше зовнішній тюнер набагато зручніше в управлінні.

Так само в сучасних телевізорах буває ще вбудований тюнер DVB S2 для прийому супутникових телепрограм. До телевізорів куплених в нашому магазині Berlin-market так само можна підключити окремо стоїть супутниковий ресивер.

Благо у продажу їх безліч. Сучасні моделі дуже маленького розміру і їх можна заховати за будь телевізор, не псуючи тим самим зовнішній вигляд вашого інтер'єру. Особливо такий варіант зручний, якщо ви хочете повісити телевізор на стіну і не хочете ніяких полиць під ним.

На цьому основні відмінності телевізорів закінчені.

Тепер дізнаємося що нам потрібно для повноцінного Смарт тв:

  1. Недорогий телевізор 1 штука.

Придбати недорогий але плаский телевізор можна у нас на сайті пройшовши по посиланню Телевізори бу не дорого

  1. Смарт тв бокс 1 штука.

Подивитися й купити ТВ бокс у нас на сайет можна пройшовши по посиланню Смарт тв бокси

Не для кого не секрет, що вартість нового телевізора в торгових мережах може коливатися від 5000 до 20000, в залежності від його розміру екрана. В berlin-market ви зможете не дорого купити бу телевізор з гарантією німецької збірки провідних світових брендів зібрані прямо в Німеччині для внутрішнього ринку Німеччини, які пропрацюють у вас ще не один рік і будуть радувати соковитими кольорами і німецькою якістю. У всіх наших телевізорів є російське меню, тому складнощі в управлінні не виникне.

Основну інформацію про принципові відмінності телевізорів ви отримали тепер повернемося до теми нашої статті, “Як же зробити з такого телевізора повноцінний смарт телевізор” який за часту дасть фори навіть самому новому телевізору в швидкості програвання відео контенту і зручності управління, в якому у вас з'явиться можливість дивитися youtube, канали російською або будь-якому іншому мовою прямо з інтернету і навіть грати в найсучасніші ігри.

Вирішується дане питання з допомогою тв-приставки, яку ще називають ТВ боксом або Smart приставкою.

Один з прикладів, як вона виглядає на фото:

ТВ бокс — це приставка, яка з допомогою HDMI проводу, а в деяких моделях і за допомогою звичайних «тюльпанів» підключається до телевізора і робить з нього наворочений смарт телевізор.

Все Смарт приставки підключається до вашого інтернету за допомогою WI-fi або Lan дроти.

Давайте перелічимо плюси Смарт приставок:

  1. Відтворення youtube роликів
  2. Перегляд фільмів прямо з інтернету і навіть скачувати з прямо на тв бокс.
  3. Відтворення торрентів.
  4. Переглядати сайти через браузер приставки.
  5. Відтворювати музику, зображення, відео з флешки або портативного USB жорсткого диска.
  6. Грати в вимогливі андроїд ігри
  7. Підключати дротову або бездротову мишу, клавіатуру, джойстик, Air миша, веб камеру.
  8. Спілкуватися в скайпі

Дана смарт приставка перетворює ваш телевізор практично повноцінний комп'ютер.

З управління, меню приставки дуже схоже меню вашого Android смартфона, тому розібратися в тому, як їй користуватися не представляє ніякої складності.

Смарт приставки буває 2, 4 і 8 ядерними, тому найчастіше вони в рази могутніше більшості домашніх комп'ютерів.

Подивитися, як виглядає приставка, а також ознайомитися з його вартістю можна клікнувши на посилання.

Для прикладу нижче нижче можна подивитися відео з можливим переліком каналів, який можна встановити на ваш Смарт тв бокс.

Подивитися його можна нижче або перейти за посиланням на Youtube

 

Нагадуємо, ми возимо телевізори прямо з Німеччини, даємо гарантію, а також маємо свій власний сервісний центр для обслуговування нашої техніки.

Заощадити і подивитися всі моделі телевізорів, які можна зараз купити у нас можна пройшовши за посиланням нижче, просто клацнувши по назві категорії товарів.

Бо телевізори з Німеччини

Тв приставки