Як вибрати велосипед для дитини

21.05.2019


Для того щоб Ваша дитина був щасливий і отримував максимальне задоволення від велосипеда, потрібно звернути увагу на наступні критерії:

 

ВАГА ВЕЛОСИПЕДА

Дуже важливий критерій у виборі велосипеда для дитини це його ВАГУ!

Чим легше буде велосипед, тим легше дитині буде їздити, піднімати й спускати велосипед по сходах, бордюрах і т. д. За вагу велосипеда відповідає сплав рами. Існує велика кількість сплавів рами, але ми виділили 3 найбільш популярних і поширених:

  • Хромомолибденовая (до 13 кг)
  • Металлическаям (до 16 кг)
  • Алюмінієва ( до 10 кг) .

найлегша серед трьох варіантів вважається алюмінієва але на нашому ринку алюмінієві рами розбавляють іншими металами які збільшують вагу велосипедів і тим самим виходить економніше у виготовленні.

Будь-яка німецька рама буде набагато легше китайської. Велосипед з алюмінію німецького походження важить менше на 3-5 кг як алюмінієвий Китайського, різниця відчутна.

 

 

ДЕ БУДЕ ЇЗДИТИ

 

Важливо розуміти за яким дорожнім покриття дитина буде їздити на велосипеді. Ви просто можете згадати в якій місцевості ви живете - це і буде ваша відповідь. Від доріг для велопрогулянок буде залежати тип велосипеда і обладнання тут ви зможете чітко розуміти який велосипед вам підійде і де ви зможете заощадити свої гроші і в майбутньому час. За більш 5-ти років нашої роботи в підпорі велосипедів ми виділили три основних критерії для зручної їзди,який не ржавіє, не скрипить і не потрібно постійно ремонтувати:

 

 

ЗРОСТАННЯ

Як правильно підібрати велосипед дитині по зростанню. Але не все так ідеально, як здається, особливо якщо підбирати велосипед неправильно. Багато покупців, вдаючись до вибору першого велосипеда дитині, керуються лише віком дитини, що є в корені неправильно. Адже дітки в залежності від статі або ж успадкованих особливостей можуть мати кардинально різна зростання в одному і тому ж віці. А сучасні велосипеди влаштовані таким чином, що одна конкретна модель може охопити діапазон зростання дитя всього лише на 20-30 см. Давайте ж поглянемо на цифри (див. таблицю нижче). Як видно із статистичних даних, які збиралися і збираються цілими роками, розмах зростання дитини та її віку кардинальний. Та такий, що можна сміливо промахнутися з вибором правильного діаметру коліс велосипеда і зростання дитини вибираючи великий за віком. Чим ви явно погубите всі спроби прилучити дитину до велосипеду, та ще й гроші витратите даремно.

 

  Зі зростанням ми розібралися, як же тепер застосувати ці знання до вибору велосипеда для діток? Сучасні велосипеди підбираються під певний діапазон росту дитини в залежності від діаметру коліс. Детальніше можна розглянути на зображенні нижче.


 

ПОГОВОРИМО ПРО ЦІНУ

Коли ми говоримо про ціну на дитячі велосипеди, банально сказати “не економте”!

Якщо ви націлені заощадити на покупці велосипеда краще розглянути варіанти б.у тільки європейської якості! Такі велосипеди зібрані і виготовлені з набагато надійних матеріалів: сплав рами,обладнання, чим порівнювати з новими китайськими велосипедами яких ціна не перевищує 2 500 гривень. Для порівняння в нашому магазині представлені моделі з 2800-3000 гривень б.у в ідеальному технічному стані, такі ж моделі в Німеччині, Австрії нові коштують по 6000-6500 нові. На вигляд усі велосипеди однакові - кермо, рама, колеса, але якщо досвідчений чоловік стежить велосипеду ближче його вибір впаде в бік велосипеда який виготовлений для ринку Європи.

Купуючи дешевий, ефективний китайський велосипед до 3 500 гривень ви підписуйте своєї дитини на незручну їзду і постійні ремонти.



 

Якщо у вас залишилися незакриті питання або виникли питання, скористайтесь безкоштовним зворотним дзвінком, менеджери з радістю проконсультують вас і нададуть відповіді на всі питання