Про нас

13.01.2020

Ви виявили найбільший асортимент товарів з Німеччини в Дніпрі. Величезний вибір брендового побутової техніки, телевізорів, велосипедів, професійних інструментів, шкіряних меблів можна знайти в Berlin Market.

Наша компанія поставляє нові та вживані товари з Європи більше 5 років.

У магазинах представлені відомі бренди, як Liebherr, Bosch, Miele, AEG, Gorenje, Siemens. Більш того, ви приємно здивуєтеся різноманітності мультибрендів, які виготовляються виключно для внутрішнього ринку Німеччини.

Нашої мережі  дуже важливо знати думку своїх клієнтів про пропоновані товари. Також ми в будь-який момент готові допомогти з виниклими питаннями щодо стану техніки. Для цього наша компанія має власний Сервісний центр, де працює команда професійних майстрів з технічною підтримкою 7 днів на тиждень. Кожна одиниця б/в техніки проходить сервісне обслуговування з оригінальними комплектуючими, техніка в ідеальному технічному стані. Більш того, при покупці товару додається індивідуальна гарантія на весь асортимент з післягарантійним обслуговуванням.

У Дніпрі та області представлена мережа з трьох магазинів. Оплатити покупку можна будь-яким зручним для вас способом: термінал, кредит, оплата частинами. 

В Дніпрі магазини Berlin Market можна знайти за такими адресами:

  • проспект Богдана Хмельницького, 38 (перехрестя вулиці Будівельників);
  • Донецьке шосе, 122к (ринок «Видатний»).

В Новомосковську:

  • провулок Козацький, 3а (район старого суду).

Телефони:

  • (098) 892-92-35;
  • (063) 572-42-82

.