Телевізор якої марки краще - рейтинг ТОП-10

10.01.2020

Вибір марки телевізора - процес, який вимагає певної інформаційної обізнаності. Багато покупці часто губляться, так як різноманітність виробників і моделей просто вражає. Як правило, основні вимоги - це задоволення технічних, функціональних та естетичних потреб.

Телевізор якої марки краще всього вибрати?

Щоб визначитися, телевізор якої марки краще вибрати, необхідно відповісти на наступні питання:

  • Технологія передачі зображення (LED або OLED).
  • Дозвіл і діагональ екрана.
  • Підтримувані формати.
  • Час відгуку.
  • Якість звуку.
  • Форма екрану і кут огляду.
  • Ваговий показник.
  • Тривалість гарантії виробника.
  • Вартість техніки.

Беручи до уваги перелічені фактори, ви зможете без проблем купити телевізор, який на 100% задовольнить всі технічні та естетичні вимоги.

Рейтинг топ-10 кращих виробників телевізорів

Philips

Телевізори даної торгової марки відрізняються якісним зображенням, великою кількістю корисних функцій, а також доступною ціною. Якщо вам потрібно купити бюджетний телевізор, який нічим не поступається дорогим моделям, техніка Philips - це те, що потрібно.

Sony

Створюючи техніку, виробник керується ідеями інтер'єрного дизайну. Це дає можливість вибрати такий телевізор, який буде максимально відповідати всім естетичним уподобанням. Що стосується якості техніки Sony, і тут цієї торгової марки немає рівних.

LG

Корейські телевізори представлені в широкому модельному різноманітності. Виробник намагається враховувати не тільки переваги користувачів, але і йде в ногу з часом. Віддаючи перевагу техніці LG, ви зможете насолодитися бездоганним зображенням, звуком і стильним дизайном техніки.

Samsung

Обираючи дану техніку, зможете купити телевізор відмінної якості з великою діагоналлю відносно недорого. Багатофункціональність телевізорів дозволяє максимально урізноманітнити проведення вільного часу.

Panasonic

Телевізори японського виробництва вважаються одними з найнадійніших у всьому світі. Сучасне програмне забезпечення дає можливість виводити бездоганну картинку і робити звук вільним від сторонніх шумів.

Thomson

Якісні матриці дозволяють використовувати телевізори торгової марки Thomson в якості моніторів. Бюджетні моделі виконують всі необхідні функції, а також відрізняються тривалим терміном експлуатації.

Toshiba

Репутація виробника побутової техніки перевірена часом. Сьогодні розробники компанії Toshiba впроваджують новітні технології для того, щоб телевізори були максимально наближені до ідеалу. 

Якщо ви ставите питанням, якої марки краще телевізор вибрати для дому, скористайтеся допомогою фахівців. Консультанти інтернет-магазину Berlin Market допоможуть визначитися, телевізор якої марки краще купити, а також роз'яснять всі функціональні можливості обраної моделі.