Докладніше про товар

Пилосос робот Cecotec Conga 4090 05423 Сток

Артік. 000021247
Продано
8 500грн

5 причин купити цей товар

Передпродажна підготовка

Передпродажні роботи включають в себе: технічний огляд, діагностику, антибактеріальну обробку, мийку і чистку поверхонь техніки. Тому усі товари мають презентабельний зовнішній вигляд і повністю готові до експлуатації.

Ідеальний технічний стан

Вся техніка проходить повний технічний огляд.

Первинна діагностика проводиться безпосередньо перед закупівлею, вторинна - у власному сервісному центрі вже в Україні кваліфікованими майстрами.

Ми даємо оцінне висновок придатності деталей і при необхідності замінюємо їх на нові та оригінальні.

Всі проведені майстрами роботи фіксуються. Перелік виконаних робіт і список замінених запчастин надається клієнту на першу вимогу.

Обробка і безпека

Вся наша техніка проходить повну обробку і дезінфекцію парою понад 100 градусів протягом тривалого часу для знищення будь-яких мікробів і бактерій. Проводиться антибактеріальна обробка, мийка та чистка поверхонь техніки.

Німецька якість

Весь товар виробляється для внутрішнього ринку Німеччини.

Miele, Bosch, Siemens, AEG - преміальні марки техніки, зробленої саме в Ґермантів. Вартість такої техніки в 2-3 рази вище нових китайських аналогів.

У техніки з Німеччини маса плюсів, більш надійні і довговічні деталі. У разі ремонту, кожен вузол можна легко замінити, в той час як в дешевому китаї потрібно міняти весь механізм.

Техніка протестована

Перш, ніж товар з'являється в нашому інтернет-магазині або виставкових залах, ми здійснюємо повний технічний огляд всіх його вузлів і елементів.
Техніка, яка не проходить повний контроль, до продажу не допускається.

Під повним контролем ми маємо на увазі перевірку з максимально допустимим навантаженням у всіх наявних режимах.
Для пральних, сушильних і посудомийних машин - це 2-3 дні роботи на максимальній потужності. Холодильники тестуються протягом тижня з повністю завантаженими холодильної та морозильної камерами.

Бажаєте замовити демонстрацію товару чи поставити запитання менеджеру?
Просто залиште свій номер телефону і наш консультант зв'яжеться з вами найближчим часом
Оплата:
  • готівкова
  • оплата частинами (скоро)
  • кредит (на умовах УкрСибБанк)
Доставка:

Доставка кур'єрськими службами по Україні: Нова пошта, Делівері, САТ.

Cамовивоз товару зі складу або фірмових магазинів.

Чесна гарантія:

На весь товар - до 6 місяців.

Ми не включаємо у вартість товару гарантію на 12 і більше місяців, так як це зробило б товар суттєво дорожче.

Розширену гарантію на товар Ви можете придбати у менеджера.

Демонстрація товару:

Залиште свій номер телефону, наш менеджер надішле Вам в Viber / Telegram детальні фото і відео з цікавлять товаром.

8 500грн
Опис товару

Пилосос робот Cecotec Conga 4090 05423

Робот-пилосос Cecotec Conga 4090 потужністю 2700 Па, лазерною навігацією Smart iTech Laser 360 , 10 режимами та інноваційними технологіями для прибирання на будь-який смак миє підлогу, відчищає бруд, пилососить та підмітає. Віртуальна карта, яку будує пилосос, допоможе ретельніше прибирати підлогу, а з додатковими аксесуарами та можливостями прибирання не складе зусиль. Робот запам'ятовує до 5 різних карт приміщень. На одному заряді пристрій працює до 240 хвилин.

Робот має неймовірну, як для автоматичного пилососа, потужність 2700 Па, він використовує технологію Total Surface 2.0 , яка забезпечує ефективне очищення поверхні. Робот-пилосос автоматичного повертається на зарядну базу, коли в нього закінчується заряд, та відновлює процес збирання після підзарядки.

Завдяки інноваційній технології OnlyOne System робот пилососить, очищає та підмітає одночасно. Технологія Wash4You контролює подачу води на мікрофібру, щоб не залишалося калюж та розлучень. Ви також зможете самостійно вибирати потужність всмоктування та інтенсивність подачі води під час збирання.

Робот сканує ваш будинок і запам'ятовує до 5 різних карток, зберігаючи їх у додатку. Карти допомагають покращити маршрути очищення завдяки штучному інтелекту. Завдяки групі датчиків він ефективно очищує поверхню. Технологія MemoryControl дозволяє роботу запам'ятати маршрут очищення, щоб знайти найшвидший і найефективніший шлях і повернутися на зарядну базу після завершення прибирання. Завдяки цій системі пристрій чудово орієнтується у просторі.

Додаток для смартфона дозволяє керувати роботом з будь-якої точки світу, вибирати режими очищення, планувати завдання, вибирати рівні потужності всмоктування, а також перевіряти журнал збирання та налаштовувати графік. Також у додатку можна виставляти віртуальні кордони, за які робот не заїжджатиме. Система Room Plan дозволяє вибрати до 50 планів прибирання для кожної кімнати та зберігати налаштування.

Робот-пилосос із системою iWater має 3 рівні очищення: високий для ретельного очищення, середній для щоденного прибирання та низький для грубого очищення. Ви також можете вибрати один з 10 режимів: Авто, Спіраль, Точковий, Розумне зонування, Заборонені зони, Ручний, Глибокий, Очищення від сильних забруднень, Прибирання по краях та Повернення додому. Прибирання певних зон дозволяє прибирати тільки там, де накопичується найбільше бруду. Система Turbo Clean Carpet активує турборежу на килимах для ефективного прибирання.

Завдяки технології VirtualVoice ви зможете підключити свого робота до голосових віртуальних помічників Alexa та Google Assistant та використовувати різні голосові команди, щоб почати прибирання, зупинити його, відправити робота назад на зарядну базу або знайти його за звуковим сигналом. Робот працює дуже тихо, тому не заважатиме повсякденним справам.

Пилосос робот Cecotec Conga 4090 05423 Сток багатьом здається інноваційним пристроєм, але насправді він вийшов на ринок вже давно, просто в нашій країні почав набувати популярності лише кілька років тому. Даний виріб допомагає прибирати в квартирі, при цьому не вимагає участі господаря і може використовуватися навіть при відсутності власника будинку.

Найбільше покупців цікавить, як пристрій буде обходити меблі або іншу техніку і не стикатися зі стінами. Насправді система дуже проста - при роботі пилосос “ходить” по квартирі, може виїжджати за межі кімнати або забиратися тільки в одному приміщенні. Він має вбудовані датчики, які бачать попереду перешкода. Якщо це ніжка стільця, то його можна обійти, а якщо стіна - то потрібно розвернутися і піти в іншу сторону.

Пилосос робот Cecotec Conga 4090 05423 Сток за 8500 грн відрізняється вигідними якостями:

  • працює дуже тихо і беззвучно;
  • можна встановлювати таймер на включення в певний час;
  • прибирає пил, так і бруд;
  • може використовуватися з різними типами поверхні - ламінатом, ковроліном або деревом;
  • керувати роботом можна з телефону.

Робот-пилосос не вміє підніматися або опускатися з драбини, але він чітко розуміє, що при підході до неї, потрібно зупинитися. Пристрій може подолати перешкоду висотою близько 1-2 см, але не вище. Купити робот-пилосос можна в інтернет-магазині Berlin Market за низькою ціною.

Додати питання
Бренд:
Cecotec
Країна виробник:
Китай (для рынка Европы и США)
Стан:
Сток
Відгуки про товар
Відгуки про товар
Запитання та відповіді (FAQ)
Запитання та відповіді (FAQ)
Запитань про товар ще немає. Ви можете залишити свій заповнивши форму.